Artikler for ejendomme

Tips til en nemmere hverdag i jeres andelsboligforening

Blog billede

Danskernes boligsituation: Et tilbagekig på 2021

Der er sket meget i 2021, særligt på boligmarkedet. Og det har haft indflydelse på danskernes boligsituation. Læs her, hvad der er sket i 2021.

Blog billede

Gør andelsboligforeningen mere bæredygtig

I andelsboligforeninger er man begyndt at have større fokus på bæredygtighed i forbindelse med drift, renovering og ombygning af ejendommen. Men hvordan gør du andelsboligforeningen mere bæredygtig?

Blog billede

Vil du være bestyrelsesmedlem i din andelsboligforening?

Går du og overvejer at blive bestyrelsesmedlem i din andelsboligforening? Få et indblik i foreningslivet, og bliv klogere på, hvordan det fungerer

Blog billede

Lovforslag: Den nye offentlige ejendomsvurdering skal ikke gælde andelsboliger

Et nyt lovsforslag kan få konsekvenser for andelshavere og andelsboligforeninger. For måske vil den nye offentlige ejendomsvurdering, der er længe ventet, ikke alligevel gælde for andelsboliger.

Blog billede

Renovering og vedligehold i jeres andelsboligforening

Få gode råd til, hvad I som bestyrelse kan gøre, når I står med ansvaret for renovering og vedligehold i jeres andelsboligforening.

Blog billede

Udviklingen på boligmarkedet: andelsboliger i København

Her kan du få et overblik over, hvordan andelsboligmarkedet så ud førhen, og hvordan det har udviklet sig gennem tiden. Det kan give dig et billede af hvordan andelsboligmarkedet ser ud i dag.

Blog billede

Den gode generalforsamling i andelsboligforeningen

Hvordan holder man den mest optimale generalforsamling i andelsboligforeningen – både for bestyrelsen og andelshaverne? Det kræver forberedelse, overholdelse af regler og fællesskab.

Blog billede

Fordele ved at digitalisere din andelsboligforenings ventelister

Der er flere fordele ved at digitalisere din andelsboligforenings ventelister. Det er nemt at administrere boligsøgende og betalinger, og Flatr hjælper dig med håndteringen af de personfølsomme data.

Administrérer du ventelister i en andelsboligforening?

Står du for håndteringen af en eller flere andelsboligforeningers ventelister, eller kender du en, der gør? Følg linket herunder og læs mere om, hvad vores ventelistesystem til andelsboligforeninger kan tilbyde. Flatr for ejendomme

Er Flatr noget for din andelsboligforening?

Vi besvarer glædeligt alle dine spørgsmål samt giver dig en introduktion til Flatr, helt uden forpligtelser.

Pigen i sofa